Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bekräftat: HIF lånar Tashreeq Matthews från Dortmund

HIF förstärker offensiven i sista stund innan transferfönstrets stängning. 18-årige Tashreeq Matthews ansluter på lån från tyska storklubben Dortmund säsongen ut. Precis som HD-sporten rapporterade under måndagen är lösningen gratis för HIF.

Sydafrikanen kommer närmast från spel i Dortmunds reservlag. Tashreeq Matthews, som kan spela på flera offensiva positioner, har även varit utlånad till nederländska Utrecht och kommer nu att förstärka HIF säsongen ut då klubbarna kommit överens om ett korttidslån.
– Jag känner mig välkommen och det känns väldigt bra att vara här. Supportrarna får själva avgöra vad jag är för typ av spelare. Jag har mycket kvar att lära men det jag kan säga är att jag är här för att göra mitt bästa och hjälpa klubben, säger Tashreeq Matthews i ett pressmeddelande.
HIF-coachen Henrik Larsson om senaste tillskottet:
– Tashreeq är en ung, lovande och kreativ spelare som vi får låna av BVB Dortmund utan någon kostnad. Det ska bli väldigt roligt att arbeta med honom.
Gå till toppen