Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt i dag.

Dygnet runt

Gästerna klara för höstens samtal på Dunkers

Folkkäre skådespelaren Michael Segerström, nyblivna akademiledamoten Anne Swärd och författaren Jonas Hassen Khemiri är några av dem som gästar kulturhuset i höst.
Läs också Gästerna klara för höstens samtal på Dunkers
Sport

Martin Olsson: ”Ska prata med Henke idag”

Sista öppna dagen av det svenska transferfönstret. Kanske blir det kontrakt med HIF för bröderna Martin och Marcus Olsson.
Läs också Martin Olsson: ”Ska prata med Henke idag”
Vetenskap

Tupplurar kan vara tidigt tecken på demens

Återkommande sömnperioder dagtid kan vara en varningssignal för Alzheimers sjukdom. Redan i ett tidigt skede bryter sjukdomen ner de områden i hjärnan som hjälper oss att hålla oss vakna.
Läs också Tupplurar kan vara tidigt tecken på demens
Båstad

Förslövs skola nära 20 miljoner dyrare än vad som sagts

Drygt 129 miljoner finns med i budgeten för att bygga Förslövs skola. Nu pekar nya beräkningar på att om- och tillbygget kommer att bli nära 20 miljoner dyrare.
Läs också Förslövs skola nära 20 miljoner dyrare än vad som tidigare sagts
Ängelholm

Klart för byggstart – NCC bygger bostadsrätter på badhustomten

I höst inleder NCC uppförandet av tre lägenhetshus på platsen där det gamla Rönnebadet låg. Tidigast i december 2021 kommer de första av de 65 bostadsrätterna att stå klara för inflyttning.
Gå till toppen