Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Hälsa

Positiva försök med ny ebolamedicin

Forskare knutna till WHO har kommit ett steg närmare att hitta de första effektiva behandlingsmetoderna mot Ebola. Två mediciner som har testats på ebolasmittade patienter minskade dödligheten i sjukdomen med upp till 90 procent.
Läs också Positiva försök med ny ebolamedicin
Världen

Misstänkta mördare begick självmord

De bägge tonåringar som misstänks ha dödat tre personer i Kanada begick självmord, bekräftar polisen nu efter att obduktioner genomförts. "De två tycks ha begått självmord genom att skjuta sig själva", skriver landets federala polis i ett uttalande.
Läs också Misstänkta mördarna i Kanada begick självmord
Ekonomi

Nedåt på börserna i Asien

Tokyobörsens Nikkei 225 tappade 1,1 procent i den tidiga handeln medan Topix föll 0,8 procent. I Hongkong föll Hang Seng-indexet 1,1 procent. Något mindre blev nedgångarna i Shanghai och Shenzhen, där respektive kompositindex tappade 0,6 respektive 0,7 procent.
Läs också Nedåt på asiatiska börserna
Forskning

Fynd ger stöd för biblisk förstörelse

Fynd vid utgrävningar av Sionberget i Jerusalem ger stöd för den babyloniska invasionen som beskrivs i bland annat Bibeln. Förstörelsen av Jerusalem är en viktig händelse både för judar och kristna.
Läs också Fynd ger stöd för biblisk förstörelse
Gå till toppen