Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Köln – nu drar Rögles säsong i gång på allvar

Huvudfokus är på veckans cup i Köln och precis innan Daniel Rooths och Linus Ahlins avfärd spelades ett avsnitt av Röglepodden in.

Efter semestertiden är Röglepodden äntligen tillbaka och det med ett matigt avsnitt inför avresan till Köln.
Rögle åker numer traditionsenligt dit på en försäsongscup och möter österrikiska Graz 99ers, schweiziska SCL Tigers och tyska Köln, och lika traditionsenligt är HD-Sporten på plats för att bevaka matcherna (som sänds på hd.se för premiumkunder), samt leverera mängder av material i form av nyhetstexter, reportage och tv-snack. Kort och gott det mesta av det mesta.
Daniel Rooth och Linus Ahlin är HD-Sportens bemanning på plats och de berättar nu om sina förväntningar och vad de kommer att ha extra mycket fokus på där nere.
Poddavsnittet går också igenom Rögles trupp 2019/20 och där sticker, såklart, värvningen av Dennis Everberg ut. Hur ska han användas? Eller snarare, vilken blir hans omgivning? Linus Ahlin rapporterar om hur det sett ut på träningarna i veckan och funderar kring hur huvudtränaren Cam Abbott kan ha resonerat kring powerforwarden.
Backarna Éric Gélinas och Kodie Curran är två andra spelare som diskuteras inför den kommande säsongen.
Daniel Rooth tror att Rögle inte har värvat färdigt och delar med sig av vad han tänker kan vara på väg in.
Backarna Éric Gélinas och Kodie Curran är två andra spelare som diskuteras inför den kommande säsongen.
Programmet leds av Mattias Hjälm.
* Graz 99ers vann den österrikiska ligan i fjol och åkte ut i semifinal mot blivande mästarna Klagenfurt. Här spelar nu bland annat Christopher Nihlstorp, Joakim Hillding och Sebastian Collberg.
* SCL Tigers slutade sexa i den schweiziska ligan i fjol och åkte ut i kvartsfinal mot Lausanne. Laget tränas av Heinz Ehlers.
* Köln slutade fyra i den tyska ligan och åkte ut i semifinal mot blivande mästarna Adler Mannheim. Ett Röglebekant namn i truppen är Kevin Gagné.
Gå till toppen