Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Norrvidinge stärker sin position i södra Sverige

Norrvidinge fortsätter att växa. Genom två förvärv, ett i östra Blekinge och ett i västra Skåne stärker åkeriverksamheten sin position i i Södra Sverige.

Norrvidinge fortsätter på den inslagna vägen och köper upp två åkeriverksamheter i västra Skåne, respektive östra Blekinge.Bild: Pressbild Norrvidinge.
Norrvidinge tillhandahåller transport – och maskintjänster samt anläggningsmaterial. Huvudkontoret ligger i Helsingborg, men har kontor, depåer och terminaler i Malmö, Billeberga, Kristianstad, Tollarp, Karlskrona och Halmstad.
– Norrvidinge ser en stor potential och möjlighet i att fortsätta expandera i våra etablerade, geografiska områden. Våra senaste förvärv är en naturlig del av den utvecklingen, säger Johan Beermann, vd i Norrvidinge.
Koncernens nästa steg tar man genom köpet av Jämjö Gräv AB som verkar i östra Blekinge med omnejd. Entreprenadmaskindelen omfattar ett större antal maskinenheter. Och även genom köpet av åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad som verkar i västra Skåne och omfattas av sju transportenheter.
Samtliga anställda i de båda verksamheterna erbjuds anställning i Norrvidinge.
Koncernen omsätter i dagsläget cirka 650 miljoner kronor och har 175 medarbetare.
Gå till toppen