Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

“Som Pax kan jag bete mig som jag själv vill”

Komikern Sanna Persson Halapi har periodvis tvivlat på sig själv och ångrar de gånger hon har varit alltför skraj för att ta sig an hisnande roller. Däremot är hon oerhört stolt över rymdvarelsen Pax som hon gestaltade i tv. Snart ska hon ut på turné.

Komikern och skådespelaren Sanna Persson Halapi fyller 45 år. Redan som liten började hon experimentera med olika karaktärer och showade för familjen. Nu har hon hunnit göra både film, tv och teater.Bild: Andreas Hillergren/TT
Skådespelaren Sanna Persson Halapi är just nu aktuell i ungdomsföreställningen “Historiska systrar” på Malmö stadsteater. 45-åringen har hunnit göra både teater, film och tv. Inte minst är hon en karaktärskomiker. Det har hon varit mer eller mindre ända sedan hon som tolvåring klädde ut sig till chauffören Kenneth under uppväxten i skånska Bjärred.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen