Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kikki Danielsson till Perstorpsdagarna

Höjdpunkten årets Perstorpsdagar blir lördagens konsert med Kikki Danielsson. Men festligheterna börjar på fredag med bland annat schlagershow och dans till Titanix.

Kicki Danielsson står på scenen i tältet klockan 15 på lördagseftermiddagen.Bild: Christine Olsson/TT
Country- och dansbandssångerskan Kikki Danielssons framträdande blir höjdpunkten på Perstorpsdagarna, som i år hålls 23–24 augusti. På senare år har Kikki Danielsson bland annat deltagit i Melodifestivalen med sin låt ”Osby Tennessee”.
– Vi vill ju ha lite sånt som alla gillar, säger Jan Aronsson som håller i trådarna för arrangemanget för kommunens räkning.
Tältet blir platsen för samtliga artistframträdanden. Till Partyfabrikens shower klockan 18 fredag och lördag finns möjlighet att boka plats. Fredagskvällen avslutas med dans till bandet Titanix i tältet.
Lördag kväll spelar två band som hyllar äldre artister genom att spela deras musik: Peps Tribute Balthazar (Peps Persson) och ZZ Tap (ZZ Top).
Torget är platsen för det mesta som händer under Perstorpsdagarna. Här finns tivoli, hoppborgar och utställningar. På lördag kan man testa voltbil och krocksläde.
Hundis, Snöis och Ellis bjuder på underhållning för barn både fredag och lördag. Det blir också kramdjursparad på lördagen. Hela programmet för Perstorpsdagarna kan du läsa här.
Enligt den senaste prognosen ska tågtrafiken genom Hässleholm vara igång igen på onsdag. Fungerar det inte blir det svårare att ta sig till festen för besökare österifrån.
–  Lite grann är det så. Men som det är nu så går bussarna till Tyringe och så åker man tåg därifrån. Jag tror inte det kommer så många från Hässleholm, det är också stadsfest där samma helg, säger Jan Aronsson.
Allt på Perstorpsdagarna är kostnadsfritt.
– Det är bara det man stoppar i sig som kostar pengar, annars är det gratis, säger Jan Aronsson.
Gå till toppen