Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bollywood gör film om flygattack mot Pakistan

Bollywood ska göra en film om Indiens flygattack mot ett pakistanskt område tidigare i år. Producenten Vivek Oberoi vill beskriva det indiska flygvapnets insatser under händelsen – trots att uppgifterna om utgången går vitt isär.

I februari utförde det indiska flygvapnet en attack mot ett område i närheten av Balakot i Pakistan. Den indiske skådespelaren Vivek Oberoi berättar nu att han ska producera en film om händelsen. Arkivbild.Bild: Aqeel Ahmed/AP/TT
I februari utförde det indiska flygvapnet en attack mot ett område i närheten av Balakot i Pakistan. Händelsen var ett led i den mångåriga och pågående Kashmirkonflikten. Indien hävdade att ”ett stort antal” terrorister dödades i samband med angreppet, men Pakistan tillbakavisade uppgifterna och hävdade att inga människor skadades.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen