Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Frågetecken för BoIS landslagsman

Viktor Wihlstrand är tillbaka – men får BoIS-backen spela?

BoIS-backen Viktor Wihlstrand är tillbaka efter sin utvisning mot Ljungskile.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Ett svullet knä stör en aning, men annars är alla friska och ingen spelare är avstängd. BoIS-tränaren Billy Magnusson lägger dock locket på och avslöjar inget om hur laget ska formeras i söndagens hemmamatch mot Värnamo. Efter 3–1-segern uppe i Oskarshamn är till exempel både Viktor Wihlstrand och Sumar Almadjed tillbaka efter sina avstängningar.
– Vi var 22 man på senaste träningen och det är ju precis den konkurrensen man vill ha. Många av de yngre spelarna har utvecklats på ett positivt sätt och vi gjorde en riktigt bra prestation senast, så här är ingen säker på en plats.
Jakob Andersson och Max Mårtensson har precis börjat träna på allvar, efter sina skador, så de saknas i truppen. Samtidigt har BoIS tagit ut 19 man, eftersom det är frågetecken kring U17-landslagets Jacob Ondrejka.
– Jacob fick en smäll mot knäet på en träning häromdagen och det har svullnat upp. Vi vill absolut inte ta några risker, framförallt inte med en så ung talang, men går svullnaden ned är han aktuell, kommenterar Billy Magnusson.
Landskrona har fem raka matcher utan förlust.
– Men även Värnamo har visat bra form, så det här blir tufft. Det är ett av seriens bästa lag, säger BoIS-tränaren, trots att gästerna bara ligger sexa, precis bakom Landskrona.
Billy Magnusson vill kanske ligga lite lågt, men samtidigt erkänner han att målet är tre nya poäng.
– Vi fick ett rejält lyft i gänget, efter segern senast och en ny trepoängare skulle skapa ännu mer distans neråt. Samtidigt ser vi att en del av lagen där uppe tappar...
Så här ser truppen ut inför matchen mot Värnamo: Amr Kaddoura, Carl Lindell, Dennis Olofsson, Jesper Lernesjö, Jonathan Asp, Philip Andersson, Patrick Nwadike, Viktor Wihlstrand, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Granit Stagova, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Robin Hofsö, Linus Olsson, Jacob Ondrejka, Kevin Jensen.
Gå till toppen