Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Foxx och Fey gör röster i jazzig Pixar-film

Jamie Foxx gör en av rösterna i kommande Pixar-filmen "Soul". Arkivbild.Bild: Chris Pizzello/AP/TT
Jamie Foxx och Tina Fey är några av skådespelarna som gör röster i Pixars kommande film ”Soul”, som kommer nästa år, skriver The Wrap.
Handlingen kretsar kring den jazzälskande musikläraren Joe Gardner (Foxx) som drömmer om att spela på de stora scenerna. När han plötsligt får chansen försvinner dock hans själ ut i kosmos där den med hjälp av andra själar försöker hitta tillbaka till jorden.
Nine Inch Nails-duon Trent Reznor och Atticus Ross bidrar med filmmusik, vilket även jazzmusikern Jon Batiste gör. För regin står Pete Docter, som ligger bakom mästerverk som ”Insidan ut” och ”Upp”.
Disney-ägda Pixar är inne i en högproduktiv period. ”Toy story 4” har snart svensk biopremiär, och nästa år planerar företaget att förutom ”Soul” även släppa filmen ”Framåt”, där Tom Holland gör en av rösterna.
”Soul” har premiär i juni nästa år.
Gå till toppen