Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lennart Norlöv: Efter 7–1 – BoIS är helt klart på väg mot toppen

Det har jublats en hel del i Landskrona den senaste tiden, men BoIS vill fortfarande skynda långsamt med sitt nya lagbygge.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Ett formstarkt Värnamo körs över med 4–0, på två matcher har ett annars så trubbigt BoIS plötsligt gjort sju mål (det blev 3–1 mot Oskarshamn) och tack vare den här segern lever fortfarande ett litet hopp om en rolig höst. Nåja, vi ska kanske ta det lilla lugna, avståndet upp till en kvalplats är trots allt sex poäng och tränaren Billy Magnusson har hela tiden varit väldigt noga med att hålla nere alla förväntningar. Varje gång jag pratat med honom under säsongens gång har Billy på ett klokt och välformulerat sätt försäkrat att BoIS skyndar långsamt, att han inte känner några krav på en snabb comeback i superettan och att en absolut toppstrid redan i år vore en ren bonus.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen