Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Avsätt styrelsen så spelar vi i allsvenskan även nästa år

Självklart är inte årets fiasko Henrik Larssons fel utan det är styrelsens brist på fotbollskunskap och sunt förnuft. Det skriver Christer Eriksson. Bilden är från förlustmatchen mot Norrköping 25/8.Bild: PETER HOLGERSSON
Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
Nu har HIF ännu en gång förnedrat oss fotbollsintresserade Helsingborgare med en storförlust mot Norrköping. Är det inte ekonomin som har missköts så är det den fotbollsmässiga delen som har missköts. Hur kan man med tanke på att det är ”livsviktigt” att vara ett allsvenskt lag nästa år köpa in 7 medelmåttiga spelare med ett undantag, målvakten, som knappt håller division 1 klass. Jag förstår inte varför man inte låter klubbens bästa ungdomar vara med i a-truppen och köpa in i stället högts 2 allsvenska spelare. Självklart är inte årets fiasko Henrik Larssons fel utan det är styrelsens brist på fotbollskunskap och sunt förnuft. Ta tillbaka Henrik och avsätt HIF:s styrelse så tror jag att vi spelar i allsvenskan nästa år och det är bråttom.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen