Annons

Annons

Skäralids restaurang lever på och för turismen

Turistmål på Söderåsen

På elva år har besöksantalet mer än sexdubblats på restaurangen i Skäralid. Ungefär 70 procent av de som äter hos restaurangägaren Cecilia Jörlevik är turister. ”Det viktiga är att vi i första hand är här för nationalparkens besökare”, säger hon.

”Jag älskar att stå i köket, jag gillar hög puls, utmaningarna och att hela tiden komma på nya grejer”, säger Cecilia Jörlevik, här tillsammans med sambon Jens Ekelund.

Bild: Niklas Gustavsson

Annons

Ljungbyhedsbon Cecilia Jörlevik är tillbaka där hon började sin yrkeskarriär. Vid foten av Söderåsen började hon sitt allra första jobb – i disken på restaurangen som då låg där hennes egen nu ligger.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy