Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Respektlöst att utnyttja mord på nybliven mamma till att jaga röster

”Hur kan man över huvud taget ha en tanke i denna tragiska situation på att jaga röster?” Jörgen Olsson skriver om efterdyningarna av mordet på småbarnsmamman i Malmö.Bild: Johan Nilsson/TT
Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
En ung kvinna blir fråntagen sitt liv, mitt på ljusa dagen i ett varmt Malmö. Det är så grymt, så overkligt, att där finns inga ord för att beskriva denna hemska händelse. Allt känns som en usel producerad skräckfilm. Det bestialiska i allt detta hemska är att kvinnan även bar sitt barn i sin famn när hon blev berövad sitt liv. Att det finns människor i vår omgivning som är kapabla till dessa makabra gärningar, det är det nog inte många som kan förstå eller fatta. Det kvittar hur vi tänker, hur vi resonerar, så kan vi aldrig förstå den ondska som vissa människor tyvärr besitter. Tror även att experter inom vården, i allt från psykiatriker till psykologer och all annan expertis, inte kan förklara varför vissa människor kan utföra dessa gärningar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen