Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Skäralids restaurang lever på och för turismen

På elva år har besöksantalet mer än sexdubblats på restaurangen i Skäralid. Ungefär 70 procent av de som äter hos restaurangägaren Cecilia Jörlevik är turister. ”Det viktiga är att vi i första hand är här för nationalparkens besökare”, säger hon.

”Jag älskar att stå i köket, jag gillar hög puls, utmaningarna och att hela tiden komma på nya grejer”, säger Cecilia Jörlevik, här tillsammans med sambon Jens Ekelund.Bild: Niklas Gustavsson
Ljungbyhedsbon Cecilia Jörlevik är tillbaka där hon började sin yrkeskarriär. Vid foten av Söderåsen började hon sitt allra första jobb – i disken på restaurangen som då låg där hennes egen nu ligger.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen