Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fortsättning på mässa för hela Örkelljunga

Förra året kom mellan 1 400 och 1 800 till ”Örkelljunga träffas”.

Ett 30-tal företag, föreningar och olika delar av Örkelljungas kommunförvaltning har redan anmält sig till den tredje upplagan av Örkelljunga träffas, som arrangeras 9 november på Forum Örkelljunga.
Det var 2017 som den lokala näringslivsmässan arrangerades för första gången som en del av Leaderprojektet Affärsresan. Syftet var att bidra till större självförtroende, bättre samarbete och mer kunskap om varandra i det lokala näringslivet.
Även förra året var mässan välbesökt.
– Vi hade runt 80 utställare och det kom så mycket folk att vi ibland fick stänga dörrarna därför att vi inte fick in fler i lokalen, berättar projektledare Matilda Molina.
Förhoppningen är att kunna fortsätta succén. Det blir i så fall sista gången inom ramen för Leaderprojektet, som drivs av Örkelljunga näringsliv tillsammans med kommunen och lokala föreningar.
– Det är meningen att mässan ska leva vidare i någon form. Men nu är allting gratis, det kommer det inte kunna bli sen, säger hon.
Gå till toppen