Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kevin Jensen matchhjälte för BoIS

Kevin Jensen gjorde matchens enda mål när Landskrona BoIS hemmavann mot Åtvidaberg med 1–0.

Kevin Jensen.Bild: MATHILDA AHLBERG
Landskrona BoIS hade 7–1 i målskillnad och sex poäng på de två senaste matcherna inför hemmamötet med bottenkrigande Åtvidaberg. Efter en något trevande start tog hemmalaget tag i taktpinnen och förde spelet i den första halvleken. I den 13:e minuten kom ledningsmålet när Patrick Nwadike, som dominerade i försvaret, slog en djupledsboll från sin mittbacksposition. Kevin Jensen var alert, kom först till bollen och avslutade kyligt till 1–0.
När regnet började ösa gick tempot ner i matchen. BoIS behöll sin rättvisa ledning in i halvtidsvilan inför de 1 634 åskådarna på Landskrona IP.
I andra halvlek hade BoIS två tidiga kalaschanser att öka på sin ledning. Först gjorde Åtvidabergsmålvakten Emir Plakalo en fin parad på Jonathan Asps frispark. Kort därefter räddades han av insidan av stolpen när Kevin Jensen sköt.
Åtvidaberg stack upp och skapade två farliga lägen efter ett inlägg, men BoIS-keepern Amr Kaddoura var säker mellan stolparna första gången och vid det andra avslutade Dardan Mustafa över.
I den 78: minuten hade BoIS en ypperlig chans att punktera matchen, men Filip Olssons hårda avslut efter en hörna tog i stolpen.
Trots spelmässigt övertag lyckades inte BoIS göra fler mål, men Åtvidaberg mäktade inte med en forcering förrän i de sista minuterna. Hemmalaget höll undan då och 1–0 stod sig matchen ut.
Gå till toppen