Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klassisk hockeyskola ska locka fler spelare

På lördag intar knattarna isen i Jonstorp när inskrivningen till Tre Kronors och Jonstorps hockeyskola startar.

Nästa generations Rögle- och NHL-stjärnor kanske skriver in sig i Jonstorps hockeyskola som startar på lördag.Bild: Sven-Erik Svensson
På lördag 7 september är det återigen dags för den årliga inskrivningen till Tre kronors hockeyskola i Jonstorp.
Inskrivningen startar klockan 8.30 och därefter får deltagarna prova på hockey.
Läs också Rekordstort intresse för knattehockey i Jonstorp
Förra året deltog 33 barn, varav en handfull flickor, deltog under hösten och vintern. Hockeyskolan riktar sig till barn i åldrarna fyra till åtta år och varje lördag fylls hallen av knattespelare och nyfikna föräldrar.
I hockeyskolan får barnen lära sig allt från skridskoåkning till tvåmålsspel innan man kan ta klivet in i lagspel.
På sin hemsida meddelar klubben att hockeyutrustning finns att låna men spelarna behöver själva ta med sig skridskor, klubbor och halsskydd.
– Det var många som skrev in sig ifjol och vi ser gärna att det blir fler i år. Vi har köpt in mer låneutrustning så att det ska finnas till fler som behöver. Detta är en plantskola för att utveckla klubben och det är viktigt att få in fler spelare, säger hockeyskolans tränare Peter Hjalmarsson.
För mer info se Jonstorp hockeys hemsida.
Gå till toppen