Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Höganäs glassmästare blickar framåt efter två år vid Saluhallen: ”Vi måste ha en foodtruck”

För två år sedan satsade Johan Rasmusson på den egna glasstillverkningen och öppnade Kullabygdens vanilj och choklad. Trots en tuff start säljer han numera glass året om, med planer på att utöka verksamheten.

Johan Rasmusson arbetade tidigare som kock på en förskola. Numera driver han Kullabygdens vanilj och choklad.Bild: Anders Malmberg
Våren 2017 öppnade Johan Rasmusson upp dörrarna till Kullabygdens vanilj och choklad vid Saluhallen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen