Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Skorna fick fötter när hon tränade

En kvinna blev av med sina skor när hon tränade på ett gym i Landskrona. Nu döms en Landskronakvinna i 30-årsåldern för ringa stöld.

Det var i februari som en kvinna besökte en träningslokal i Landskrona. Hon gjorde som de flesta besökarna och lämnade sina skor obevakade i entrén. Men när hon hade tränat klart hade skorna försvunnit.
Hon fick ta sig hem utan ytterskor och polisanmälde stölden. Efter kontroll av gymmets övervakningskamera kom man skotjuven på spåren. Det visade sig att det var en kvinna i 30-årsåldern som hade tagit skorna, värda 699 kronor.
Hon har nu dömts för ringa stöld och ska betala 100 dagsböter, totalt 5 000 kronor, samt en avgift på 800 kronor till brottsofferfonden.
Dessutom har hon gått med på att betala skadestånd på 699 kronor till skornas ägare. Den bestulna kvinnan ville ha ersättning motsvarande skornas värde eftersom hon inte längre ville använda dem efter stölden.
Gå till toppen