Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Äldre man återfunnen

En äldre man från Asmundtorp försvann efter att ha skjutsat sin fru till Lund under tisdagseftermiddagen. Polisen fick hjälp från allmänheten med att hitta mannen.

Mannen är i 85-års åldern och körde en grå Ford Focus. Information om bilen larmades ut till polisens yttre personal, och på sin hemsida bad de allmänheten höra av sig om man har sett mannen eller vet var han befinner sig.
Mannen kunde finnas i Staffanstorp eftersom han tidigare bott där, uppgav polisen.
Polisen hade vid midnatt sökt av mannens nuvarande adress, före detta adresser och andra tänkbara platser som mannen kan tänkas befinna sig på, men utan resultat.
Efter godkännande av mannens familj lade även Missing people ut information om mannen på sin Facebook-sida. Vid 22-tiden postade de ett inlägg om att de anordnar en sökinsats efter mannen. Sökinsatsen utgick från Magistratsvägen 2 vid klockan 23, och de meddelar att det går bra att ansluta till sökandet löpande under natten.
Under natten rapporterade polisen att mannen har anträffats och får hjälp hem.
Gå till toppen