Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dags för Nedsläpp med Rögle: ”Alla ska dit”

På lördag inleds SHL, men det första nedsläppet arrangerar HD-sporten i Catena arena på onsdagskvällen.

Nedsläpp för ett år sedan – Taylor Matson och programledaren Mattias Hjälm.Bild: MATHILDA AHLBERG
Onsdag klockan 19 höjs hockeytemperaturen ytterligare i nordvästra Skåne – då är det dags för den femte upplagan av Nedsläpp. Mattias Hjälm programleder i vanlig ordning och till sin hjälp har han kollegorna Daniel Rooth och Linus Ahlin, som sitter redo med ett frågebatteri.
– För mig är det här en av höstens absoluta höjdpunkter, det är sällan man får tillfälle att träffa ett helt lag på det här sättet. Det brukar alltid vara en god och uppsluppen atmosfär med spelare och ledare som bjuder på sig själva. Dessutom har ju Statens Hockeyinstitut skrattgaranti... säger Mattias Hjälm.
– Samtidigt är det personligen också den utan konkurrens svettigaste kvällen. Jag är alltid så nervös för att tabba mig, säger Mattias Hjälm.
Mattias Hjälm.Bild: MATHILDA AHLBERG
Upplägget är det beprövade: i grupper om tre personer tar Rögles tränare och spelare plats på scenen för att frågas ut. Strax före klockan 21 är vi klara och då ska supportrarna på plats förhoppningsvis ha fått en djupare inblick i årets upplaga av laget.
– Ambitionen är att få till en skön blandning av humor och allvar – och att ge supportrarna så mycket som möjligt av de olika personligheterna i laget. Jag vågar påstå att ingen kommer att bli besviken.
Nedsläpp livesänds på hd.se, men Mattias Hjälm hoppas att så många som möjligt kommer och följer evenemanget på plats i Catena arena.
– Ingen tvekan, alla ska dit! Bästa upplevelsen är tveklöst att vara i händelsernas epicentrum. Då är du dessutom med i utlottningen av fina priser. Men om du mot förmodan skulle ha förhinder är skärmen ett mycket gott alternativ.
Gå till toppen