Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Allt och lite till inför Rögles premiär och SHL-säsong

Rögle möter HV71 hemma på lördag och går mot en mycket intressant säsong i SHL. I Röglepodden ges senaste nytt vad gäller kedjesammansättningar och skador – och Daniel Bertov delar med sig av sina känslor inför premiären. Plus ett antal listor.

Hur kommer det att gå för Rögle säsongen 2019/20? Vem blir lagets poängkung? Skyttekung? Vem får sitt genombrott? Och vilka tar SM-guld? Poddarna är ibland ruggigt överens, ibland delvis överens och ibland helt icke-överens om svaren.
Linus Ahlin berättar om att lagkaptenen Mattias Sjögren fick en ny omgivning på torsdagsträningen, och att Leon Bristedts medverkan i premiären är ett frågetecken. Dennis Everberg fortsätter ihop med Ted Brithén och Daniel Zaar – rätt eller fel? Och vem som kan tänkas stå av Roman Will och Christoffer Rifalk är ett annat ämne.
Mattias Hjälm drar sig inte för att ta fram sågen – frågan är bara vad han sågar... och dessutom släpper han bromsen och gasar iväg en rejäl spaning han kanske inte får 100-procentigt stöd för...
I det här poddsnittet får du allt och lite till inför Rögles premiär.
Gå till toppen