Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Allt och lite till inför Rögles premiär och SHL-säsong

Rögle möter HV71 hemma på lördag och går mot en mycket intressant säsong i SHL. I Röglepodden ges senaste nytt vad gäller kedjesammansättningar och skador – och Daniel Bertov delar med sig av sina känslor inför premiären. Plus ett antal listor.

Hur kommer det att gå för Rögle säsongen 2019/20? Vem blir lagets poängkung? Skyttekung? Vem får sitt genombrott? Och vilka tar SM-guld? Poddarna är ibland ruggigt överens, ibland delvis överens och ibland helt icke-överens om svaren.
Linus Ahlin berättar om att lagkaptenen Mattias Sjögren fick en ny omgivning på torsdagsträningen, och att Leon Bristedts medverkan i premiären är ett frågetecken. Dennis Everberg fortsätter ihop med Ted Brithén och Daniel Zaar – rätt eller fel? Och vem som kan tänkas stå av Roman Will och Christoffer Rifalk är ett annat ämne.
Mattias Hjälm drar sig inte för att ta fram sågen – frågan är bara vad han sågar... och dessutom släpper han bromsen och gasar iväg en rejäl spaning han kanske inte får 100-procentigt stöd för...
I det här poddsnittet får du allt och lite till inför Rögles premiär.
Gå till toppen