Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Minnesord om Nils-Erik Falk

Nils-Erik Falk, Kulladal, har som tidigare meddelats avlidit den 12 augusti i en ålder av 73 år. Närmast sörjande är hustrun Kerstin, sönerna Jonas och Per.

Med stor sorg i hjärtat måste vi i Kulladals Fotbollsförening informera om att Nisse - Nils-Erik Falk – har lämnat oss. Efter en kort tids sjukdom somnade Nisse in lugnt och stilla på morgonen den 12 augusti.
Nisse var en oerhört talangfull fotbollsspelare som, enligt de som såg honom spela, skulle kunna gått hela vägen. Han var även en multitalang och spelade tv-pucken i ishockey. Men detta är bara ett fragment av hans storhet. Nisse var även en omtyckt bankman, väldigt intelligent och hade ordning och reda på saker och ting.
Nils-Erik Falk var vår hedersordförande. Bara titeln säger allt. Nisse var Kulladal och Kulladals FF. Vi kan inte med ord beskriva den livsgärning Nisse gjort i och för Kulladals Fotbollsförening. Vi hoppas att Kulladals FF i gengäld skänkt Nisse ytterligare glädje i sitt liv utöver den fina familjen och vännerna som står honom så nära.
Som barn var han spelare, i vuxen ålder blev han tränare, därefter styrelseledamot, ordförande under många år, kassör därefter. Det följdes av hans roll som valberedning. Utöver detta har Nisse funnits och jobbat på kansliet och varit den där stöttepelaren, den trygga punkten, centrum i föreningen, i alla år. Nisse har således vigt ett liv åt en förening, aldrig med en krona betalt.
Vi är alla honom ett tack skyldigt, ett tack som i sammanhanget känns futtigt men ändå det enda vi kan säga samt att fortsätta driva föreningen vidare i hans anda. En anda av allas lika värde, av rättvisa, att göra rätt ifrån sig och att bidra till närområdet och samhället utan att kräva någonting tillbaka.
Som framgår hade Nils ett oerhört stort och hängivet intresse för fotbollen och föreningslivet i Kulladal men det var ändå familjen, hans fru, sönerna och deras familjer som var hans största glädje i livet. Ett stort intresse var också att resa, framför allt till de brittiska öarna och vandra på landsbygden, helst till högländerna i Skottland, till Cornwall eller den fridfulla, vackra ön Guernsey i Engelska kanalen.
Vi saknar honom. Föreningen kommer aldrig bli densamma utan honom men vi ska göra vårt bästa för att hedra hans minne.
Vännerna i Kulladals FF
genom Markus Åkerblom
ordförande i KFF
Gå till toppen