Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Att HIF ska vara en klubb för alla är självklart”

Dam- och flicksatsning, jakten på 25 miljoner, kontraktsläget och vad folk kan tänkas släpa med sig in på en läktare. Här är avsnitt 59 av HIF-podden.

Efter årets galnaste och rörigaste HIF-period har lugnet infunnit sig efter segern mot Östersund samt nye tränaren Olof Mellbergs entré.
Marjan Svab besökte onsdagens medlemsmöte och tar med sig färska intryck och funderingar därifrån. Bland annat redogjorde klubben för tankarna kring den dam- och flicksatsningen.
Tomas Nilsson spinner vidare på sitt avslöjande i somras om att HIF skissar på att ta hjälp av en handfull finansiella aktörer. Ambitionen är att få ihop 25 miljoner kronor. Hur ska dessa pengar användas?
Allsvenskan är snart inne på upploppet, och HIF behöver några poäng till för att säkra kontraktet. Om så sker, vilka kan tänkas följa med vidare på resan och vilka lämnar?
Gå till toppen