Annons

Annons

Köpenhamnsguiden

En svensk kock bland danska ”smørrebrødjomfruer”

Magnus Pettersson från Dalarna har revolutionerat den danska nationalrätten. På den egna restaurangen Selma har smørrebrødet nått nya nivåer de senaste åren.

Den svenske kocken, Magnus Pettersson från Dalarna på sin smørrebrødrestaurang i Köpenhamn.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Att ge sig i kast med att modernisera danska smörgåsklassiker kan vara tufft, i synnerhet om man är svensk.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy