Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fin start av Stenson på Europatouren

Henrik Stenson är bra med efter första rundan på Wentworth.Bild: PAUL CHILDS
Henrik Stenson har fått en riktigt bra start på de europeiska PGA-mästerskapen i England. Efter den första rundan är den svenska golfstjärnan delad tvåa i tävlingen på sex under par, ett slag efter ledaren Matt Wallace.
– Det var inte så tokigt där ute. Helt klart ett av de bättre varven jag haft här på Wentworth, sade Stenson till Viasat Golf enligt svenskgolf.se.
– Jag har Pete (Cowen, svingcoach) och Torsten (Hansson, mental coach) här på plats under veckan och jag försöker höja mig lite då det varit lite halvknackigt på senaste. Jag kanske inte har spelat dåligt men inte heller så bra som jag vet att det kan vara.
Stenson inledde med par på de tre första hålen innan han betade av fyra birdies på de följande fem. Totalt blev det fem birdies och en eagle och tillsammans med en bogey landade Stenson på 66 slag, sex under par.
Tävlingen är en av de största på Europatouren under året. Stenson delar andraplatsen med spanjoren Jon Rahm.
Gå till toppen