Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man drogs ur bil utanför Helsingborg – fick allvarliga skador

En man i 20-årsåldern drogs ur en bil av tre personer och misshandlades i Bårslöv utanför Helsingborg. Mannen fördes i ambulans till sjukhus och har allvarliga skador.

Det var klockan 16.51 på onsdagseftermiddagen som polisen larmades till ett bråk utomhus i Bårslöv där tre personer dragit ut målsäganden ur en bil. En av personerna var beväpnad med ett tillhygge som ska vara i samma storleksordning som ett basebollträ eller ett järnrör.
– Det var i den storleksordningen men exakt vad det är kan jag inte gå in på, sa Jörgen Winberg, inre befäl vid Helsingborgspolisen vid 02.30-tiden.
Mannen fördes till sjukhus och vårdas nu för allvarliga skador.
– Han är inlagd men exakt hur det är med honom kan jag inte svara på. Vi har haft en utredare på plats som sa att han var talbar men att skadorna såg illa ut, sa Jörgen Winberg.
Enligt polisen ska det finnas vittnen till händelsen och man har gjort fynd vid brottsplatsen.
– Vi har säkrat vissa spår som vi kommer följa upp. Den målsägande mannen vill inte ha polisens inblandning och det gör att utredningsarbetet blir svårare att bedriva, sa Jörgen Winberg.
Flera fordon stoppades för kontroll av polisen i samband med insatsen och polisen spårade med hund efter misstänkta personer innan de lämnade platsen. Brottet rubriceras som grov misshandel. Ingen person har gripits i nuläget.
Gå till toppen