Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tränare förlänger med BoIS – får ny roll

Billy Magnusson, till vänster, och Max Mölder, till höger.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Landskrona BoIS formkurva pekar i riktning superettan. Nu har klubben offentliggjort en viktig kontraktsförlängning. På sin webbplats skriver division 1-klubben att den assisterande tränaren Max Mölder har tackat ja till en tillsvidareanställning.
I år har den förre ytterbacken även varit huvudtränare för BoIS U17-lag, men nästa år kommer 34-åringen fokusera på A-truppen i kombination med administrativt arbete på kansliet.
– Det känns jättebra att förlänga med BoIS. Samarbetet med Billy [Magnusson, huvudtränare] har fungerat utmärkt och vi har en samsyn på hur föreningen ska utvecklas och hur vi vill bedriva fotbollsverksamheten, säger Max Mölder till klubbens webbplats.
– Som alla vet så ligger BoIS mig nära om hjärtat och det känns oerhört spännande att vara en del av den nya riktningen som klubben tagit.
Daniel Stålhammar, fotbollsansvarige i styrelsen, berättar att kontraktsförlängningen har varit högt upp på styrelsens prioriteringslista.
– Förutom att rollen ger Max mycket tid med A-laget så kommer han samtidigt vara en viktig resurs för kansliets administrativa arbete. Det känns också bra att, precis som med Billy, ha knutit upp Max på ett tillsvidareavtal vilket ger långsiktighet och stabilitet till verksamheten, säger Daniel Stålhammar till BoIS webbplats.
Gå till toppen