Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bröd, vin och smårätter ankommer snart till stationsområdet i Båstad

Snart kan resenärer och boende på Tuvelyckanområdet få surdegsbröd och mycket mer när Bread on Wine öppnar.

När Niklas Robertsson öppnar nytt i Båstad blir det bröd, vin och smårätter på Tuvelyckanområdet nära stationen i Båstad. Bread on Wine öppnar i oktober eller november.Bild: Niklas Gustavsson
Niklas Robertsson, som står bakom Pumphuset i Borstahusen och Bread on Wine i Kyrkbacken på Ven, är knappast någon nykomling i krog- och restaurangbranschen. Tidigare har han bland annat drivit Pio Country Club i Halmstad.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen