Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Musikbranschen är tuff, du måste gå över lik”

Den internationellt kände dj:n Kaaze från Helsingborg släpper i dag, 4 oktober, sitt första album, ”Dreamchild”. Vi har träffat Mick Kastenholt för ett samtal om uppväxten, karriären, en stenhård bransch och vad som fungerar som hans ”personliga rehab”.

Att en dj ger ut ett album hör inte direkt till vanligheterna. ”Men Avicii gav ut tre. Det finns dj's som gör det. Själv är jag ju uppvuxen med album, det känns lite som när jag var barn”, säger Mick Kastenholt om ”Dreamchild”.Bild: Koen Ten Holter
Det senaste åren har Mick Kastenholt, eller Kaaze som är hans artistnamn, blivit ett stort namn internationellt. Hans speciella form av progressiv, elektronisk dansmusik, har tagit honom till de stora scenerna och festivalerna runt om i världen och gett honom en plats bland namn som Tiësto och Hardwell.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen