Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Granqvist mår bättre efter spruta

Humöret är bättre, likaså formen. Anledningen: En spruta.
– Jag känner mig mycket bättre inför den här samlingen, säger landslagets lagkapten Andreas Granqvist.

Andreas Granqvist är nöjd med sin form och att han inte längre har ont i ljumsken.Bild: Janerik Henriksson/TT
Säsongen i allsvenska Helsingborg och landskamperna har till och från kantats av ömma ljumskar.
Men nu säger Andreas Granqvist att smärtan har försvunnit – och att det är tack vare en spruta han tog för drygt två veckor sedan.
– Sprutan har gett väldigt bra effekt, säger han.
– De senaste två matcherna har varit i princip smärtfritt, och det är skönt att känna igen mig på plan.
Vad var det för spruta?
– Det får du ta med läkarna men det gav bra effekt i alla fall. Det var väl någon bedövning eller antiinflammatoriskt medel, säger han.
För landslaget – som med fyra matcher kvar att spela är tvåa i tabellen, en poäng före närmast jagande Rumänien – väntar närmast ett bortamöte med Malta på lördag och tre dagar senare tar landslaget sig an gruppettan Spanien hemma på Friends arena.
– Malta har varit ganska starka på hemmaplan och släppte inte in något spelmål under den senaste samlingen, mot Norge och Rumänien. Gör vi det vi gjorde mot Färöarna, går in i matchen med rätt inställning och rätt attityd, då ska vinna den matchen, säger Andreas Granqvist.
Gå till toppen