Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kvinna blev knivhuggen och slagen på Stenorsvägen

En kvinna misshandlades grovt under måndagskvällen på Stenorsvägen i Landskrona och fick föras till sjukhus.
Ingen misstänkt var tidigt på tisdagsmorgonen gripen.

– Vi blev larmade till Stenorsvägen med anledning av att en kvinna blivit misshandlad. Väl på plats mötte ambulans upp och kvinnan fördes till sjukhus. Vi hann prata kort med henne innan de åkte iväg, och vi kommer att åka till sjukhuset och prata med henne senare, sa Filip Annas, presstalesperson vid polisen, kort efter händelsen.
Kvinnan, som uppges vara i 40-årsåldern, ska ha blivit attackerad av två för henne okända gärningsmän vid 23-tiden.
– Vi är intresserade av vittnesuppgifter, om någon har sett eller hört något i samband med händelsen. Vi har ett flertal patruller på plats som söker i området efter gärningsmännen, säger Filip Annas.
Vid 04-tiden på tisdagsmorgonen hade spaningsarbetet ännu inte lett till något gripande. Brottsrubriceringen gäller grov misshandel.
– Hon får något knivhugg och något slag. Hon är intagen till sjukhuset för översyn. Det är inte livshotande, men hon är ju naturligtvis skadad och chockad, säger Andreas Hulting, vakthavande befäl vid polisen.
Gå till toppen