Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Min mening: ”Vi vill ha Zoegas kaffe!”

En person som bor på äldreboende i Örkelljunga är trött på små och stora indragningar.

Det har kommit till vår kännedom att alla aktiviteter för oss blivit indragna, detta som varit en stor positiv träffpunkt i vår tillvaro.
Tidigare i år har kaffet på dagarna som varit Zoégas ersatts med Löfbergs lila för att det är billigare, ketchup från svensk till turkisk med mera.
Vi betalar för vår mat med en ganska stor summa per månad. Vi får köpa våra kaffebönor själva för att få drickvärdigt kaffe. Det är väl lite att värna om vår åldringsvård och låta oss få vad vi betalar för?
Maten är av och till bra, men inte alltid vad gamla kan äta med dåliga tänder och svårighet att tugga.
Personaltätheten är låg på avdelningarna, man är ofta endast en till två personal till 10-12 boende vid måltider och upptagning för dagens aktiviteter.
Vi har varit med och byggt upp vårt land med att betala skatt med sikte på att vi skall ha ett bra äldreboende. Vart tog dom pengarna vägen? Nej, höj skatten om så skulle vara tvunget och låt oss få bra personaltäthet och övrigt bra boende på våra avdelningar under våra sista dagar.
Kommuninvånare – öppna ögonen och hjälp oss! Du kan själv bli gammal och hamna på boende.
Från en boende som är trött på indragningar
Gå till toppen