Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Förre HIF-backen bryter med AIK – avslutar karriären

Det blev inte många matcher i AIK för Joel Ekstrand.Bild: JESPER ZERMAN
Den tungt skadedrabbade försvararen Joel Ekstrand är överens med AIK om att bryta kontraktet och 30-åringen avslutar därmed också sin karriär. Han har tillhört den allsvenska fotbollsklubben sedan januari 2018, men har bara gjort två tävlingsmatcher för laget på grund av skador.
”Min tid i AIK har varit fantastisk bortsett från att jag varit skadad, men tyvärr fick jag aldrig visa vad jag ville visa. Jag vet att jag kunde bidragit enormt sportsligt om jag bara hade fått igång kroppen igen, men läkare har nu konstaterat att jag inte längre kan spela på elitnivå. Jag är så glad över att ha varit en del av den här klubben under två år”, säger Joel Ekstrand till klubbens webbplats.
Joel Ekstrand är född i Lund och spelade som junior i Lunds BK. Han flyttade sedermera till Helsingborgs IF och spelade där till februari 2011. Därefter fortsatte karriären i bland andra Udinese och Watford.
Gå till toppen