Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Alingsås utökade serieledningen

Samuel Lindberg har förlängt kontraktet med Alingsås, handbollsligans serieledare. Arkivbild.Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Sjunde segern på åtta matcher och utökad serieledning i handbollsligan. Alingsås öser på och i toppmatchen mot Lugi var segern aldrig i fara. Serietrean (inför matchen) från Lund var aldrig i ledning.
Alingsås vann med 24–21.
Inför matchen gick Alingsås ut med att klubben förlängt kontrakten till och med våren 2022 med 21-åringarna Samuel Lindberg och Benjamin Helander.
”Både Samuel och Benjamin betyder mycket för oss. Det är två unga spelare som ständigt vill utvecklas – och också gör det. De har förutsättningar för att växa ut till de bästa spelarna på respektive position i handbollsligan och det känns bra att de vill kämpa för att AHK även i fortsättningen ska vara ett topplag i Sverige”, säger tränaren Mikael Franzén i ett pressmeddelande.
I kvällens andra ligamöte hade Hallby länge övertaget, men en bit in i andra halvlek vände Malmö matchen, en riktig rysare som slutade 30–29 till Malmö som därmed klev upp som serietvåa.
Malmö och Kristianstad har båda tio poäng, fyra färre än Alingsås som dock har en match mer spelad.
Gå till toppen