Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dubble vinnaren missar Stockholm Open

Juan Martín del Potro missar Stockholm Open. ArkivbildBild: Kirsty Wigglesworth/AP/TT
Han vann turneringen både 2016 och 2017. Men i år kommer Juan Martín del Potro inte till spel i Stockholm Open-tennisen, meddelar arrangören på sin webbplats. Den 31-årige argentinaren – som vann US Open 2009 och var i semifinal i Franska mästerskapen i fjol – har haft stora skadeproblem under 2019 och har inte tävlat sedan i mitten av juni då han skadade knäet i Queens.
Enligt argentinska medier hade del Potro ställt in siktet på comeback i först Stockholm nästa vecka och sedan i Wiens ATP-turnering veckan efter.
Men så blir alltså inte fallet.
”Vi måste tyvärr meddela att Juan Martín del Potro inte kan ställa upp i årets turnering. Efter noggrant övervägande med sin läkare och sitt team har del Potro valt att ställa in den planerade comebacken i Stockholm och Wien”, skriver Stockholm Open-arrangörerna.
Juan Martín del Potro var som bäst rankad trea i världen i fjol, men efter skadorna har han nu tappat till 279:e plats.
Gå till toppen