Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Höganäs fältassistenter prisades – nominerade av allmänheten

För första gången utsågs årets medarbetare och årets uppväxlare i Höganäs. På torsdagen fick Yvette Thorén på Vuxenenheten 500 euronäs.
Fältassistenterna Gunilla Winterqvist och Janne Eneroth fick utmärkelsen Årets uppväxlare – 20 000 kronor i kompetensutveckling samt vars 2 500 som lönebonus.

Fältassistenterna Gunilla Winterqvist och Janne Eneroth fick utmärkelsen årets uppväxlare i Höganäs kommun. Kommunalrådet Peter Schölander (M) och kommunchef Herman Crespin.Bild: Anders Malmberg
Höganäs kommun hade premiär för sina utmärkelser Årets medarbetare och Årets uppväxlare på torsdagen. Den första kategorin utses av kommunen själv medan allmänheten har fått nominera vem man vill lyfta fram som uppväxlare. I den kategorin delades även ett silver- samt ett bronspris ut.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen