Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tränaren tackar nej till Råå

Rabie Salem löste uppdraget. Nu lämnar han Råå.
– Det bör vara ett av de mest attraktiva uppdragen i stan vad gäller fotbollen, säger han.

Rabie Salem berättade nyligen om sitt beslut för Råås spelartrupp.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
När Solo Hammar lämnade i juli blev Rabie Salem ny huvudtränare för Råå med uppdraget att hålla sig kvar i serien. Nu står det klart att 38-åringen lämnar klubben, som under sitt comebackår i division 3 blev tabellsexa.
– Det är lite vemodigt. Det har varit en jättebra tid, båda är nöjda med samarbetet. Råå har gjort alla ansträngningar för att se till att jag skulle stanna till nästa säsong, men i nuläget kommer det inte riktigt fungera, säger Rabie Salem.
– Familjen är prio ett och jag har mitt jobb. Sen kan saker hända där också, så man ska aldrig säga aldrig om att saker och ting kan hända framåt, men jag har i alla fall tackat nej till en fortsättning.
Om livspusslet tillåter hoppas Rabie Salem kunna ta över ett lag igen.
– Det här är nog ett forum jag kan verka inom, bidra och vara jäkligt nära min passion. Alla som sysslar med fotboll vet att det är speciellt. Sen gäller det att för varje gång man får ett sånt här uppdrag värdera vilken nivå det är man ska göra det på. I min värld är det härifrån och uppåt som blir intressant framöver, säger han.
Nu går Råå ut på sin tredje tränarjakt på ett år. Förra hösten, efter avancemanget till division 3, lämnade Anders Schönberg för Hittarp och i somras hade Solo Hammar gjort sitt.
– Det finns något jättespännande i Råå, det är en superintressant plattform och bör vara ett av de mest attraktiva uppdragen i stan vad gäller fotbollen, säger Rabie Salem.
Gå till toppen