Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt i dag.

Helsingborg

Snabbmatställe tvingas stänga

Ett snabbmatställe i södra Helsingborg tvingades i förra veckan stänga med omedelbar verkan. På matstället fann miljöinspektörerna bland annat 150 kilo rå köttfärs som inte var tjänlig för matlagning.
Läs också Snabbmatställe tvingas stänga omedelbart – larver och insekter där maten lagades
Helsingborg

Buskörare kan stängas av

Förare som buskör på elsparkcyklar ska kunna stängas av och felparkerade fordon ska innebära extrakostnader. Det är några av förslagen som ska ge bättre ordning i sparkcykeltrafiken.
Läs också Så ska staden styra upp problemen elsparkcyklarna
Helsingborg

Konst-igt djur på Råå

Ett djur som egentligen är en händelse som egentligen är någonting helt annat. På Råå syns nu ett mångfacetterat mysterium.
Läs också Konst-igt djur kravlade upp ur Lussebäcken på Råå
Ängelholm

Fler övernattar i Ängelholm

Antalet besökare som övernattar i Ängelholm ökar. För första gången kan det bli över 200 000 övernattningar på ett kalenderår.
Läs också Ängelholm på väg att nå drömgräns för övernattningar
Höganäs

Kullabo fick utbrott på sin åldrige värd

En tvist om obetald hyra utlöste tumult på en mindre ort i Kullabygden. När polis kom dit låg en drygt 90-årig man blodig i sin säng och nu åtalas hans hyresgäst för grov misshandel.
Läs också Kullabo fick utbrott på sin åldrige värd – nu åtalas han för grov misshandel
Sport

Så ser HIF-tränaren på lagpusslet

Försiktigt lagd spelarbudget. Redan stor trupp. Tränaren Olof Mellberg vet att han måste tänka nytt för att göra HIF konkurrenskraftigare.
Gå till toppen