Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bara Vara lyckas fortfarande hålla fanan högt efter 20 år

Efter två decennier är Bara Vara lika mycket av en klassiker som en kameleont. Med hög svansföring prickar restaurangen in många fullträffar, både vad gäller mat, komfort och service. ”Det läckraste vi smakat det här året”, konstaterar HD:s krogpatrull.

Helsingborgskrogen Bara Varas kvalitetstänk genomsyrar hela verksamheten.Bild: Sven-Erik Svensson
I Helsingborg ömsar restaurangerna skinn ofta. Helrenoveringar med specialbyggda bardiskar, dyra detaljer och tapeter av finaste sort kostar en hel del. Men det verkar inte bekomma krogägarna. Så fort de ombytliga helsingborgarna tröttnat satsar de på nya koncept. 
Bara Vara, som faktiskt lyckats behålla sin publik i hela tjugo år, har också renoverats flera gånger – men utan att förlora sina särdrag: en rejäl och inbjudande bar, lite mer avskilda rum längre in i lokalen samt en vinkällare fylld av franska och italienska viner. Det är en bedrift!

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen