Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inga vittnen till helgens bilskjutningar i Klippan

På måndagsförmiddagen hade sammanlagt 13 anmälningar gjorts efter helgens omfattande skadegörelse mot parkerade bilar. Klippanbon Andreas Eriksson märkte inget förrän han skulle lämna på dagis på måndagsmorgonen. ”Det tråkigt, såklart”, säger han.

Andreas Eriksson är en av de drabbade av helgens skadegörelse i centrala Klippan. ”Det är bara en månad sedan jag hämtade bilen. Tur att de inte sköt i plåten”, säger han.Bild: Annsofie Wieland
På måndagsförmiddagen står Andreas Eriksson utanför Bil & skadeservice på Åbytorps industriområde och fingrar på lite silvertejp på bilens bakruta. Den satte han över två kulhål som han upptäckte några timmar tidigare. Bilen hade stått parkerad på Allégatan, nära korsningen mot Åbygatan, i en parkeringsficka med bakänden ut mot gatan.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen