Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klubbdirektören: ”Min dröm är att se ett damlag”

SM-guld, arenan, flick/damishockey, ekonomi, landslagsspelarna – och hur Rögle går vidare med det som hände Dennis Everberg i matchen mot Djurgården – här är veckans poddavsnitt.

Daniel Rooth är på semester och Linus Ahlin hade inte hunnit hem från Röglebevakningen i Stockholm – då passade Mattias Hjälm på att bjuda in Rögles nye klubbdirektör Daniel Koch.
Efter nästan exakt tre månader på jobbet kan han ge sin nulägesbild, men också mycket mer.
I det här avsnittet får ni veta en hel del om:
* Rögles ekonomi.
* Rögles syn på flick- och damhockeyn och att ett mycket välbekant namn är aktuellt här.
* Rögles planer på att bygga ut och om arenan, och när det kan bli av.
* Rögles visioner rent sportsligt, både på A-lagssidan och ungdomssidan.
* Klubbdirektörens livshistoria och hur den nordamerikanska mentaliteten påverkat honom och hans mentalitet, och hans relation till bröderna Chris och Cam Abbott.
Linus Ahlin bidrar med en lägesrapport från Stockholm och en färsk intervju med tränaren Cam Abbott.
Dessutom tycker Daniel Koch till om såväl de positiva de negativa händelserna från tisdagens match mot Djurgården på Hovet, såväl Nils Höglanders fantastiska mål och vad det betyder för hockeyn i stort, som skallningen på Leon Bristedt och inte minst det slag Dennis Everberg fick av Djurgårdens kapten Marcus Högström, och hur Rögle arbetar vidare med det ärendet.
Men hela avsnittet tar sin början någon helt annanstans, nämligen den historiska måndagen den 28 oktober när Rögle fick med hela fyra spelare i Tre Kronors trupp till Karjala Tournament.
Gå till toppen