Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Värmande teaterpjäs om nedstämdhet

Med humor och värme tacklas svåra problem, som känslan av att inte längre vilja leva. Pjäsen ”Allt som är värt” har blivit en internationell succé och spelas i Åstorp på fredagskvällen.

Peter Jansson är skådespelare i pjäsen ”Allt som är värt”.Bild: Riksteatern
Det är Riksteatern som gör uppsättningen som turnerar över hela landet. Fredagen den 1 november spelas pjäsen i Kulturhuset Björnen klockan 18–19.
Historien börjar med en sjuårig pojke, som får veta att hans mamma ligger på sjukhus på grund av att hon inte längre vill leva. För att rädda sin mamma gör pojken en lista över allt som är värt att leva för.
Listan fortsätter att växa. Det gör pojken också. Publiken följer honom från 1987 till idag, från barn till vuxen, genom skola, kärlek, jobb – genom livet. Allt efter listan fylls med positiva saker börjar han inse vilken betydelse listan har i hans eget liv. Kanske är det också så, att den som verkligen blir räddad av listan är han själv.
Pjäsen är en monolog där publiken och skådespelaren Peter Jansson samspelar. Biljetter säljs på Tobakshörnan Åstorp och Tickster.
Gå till toppen