Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Så startade HIF mot Elfsborg

Andreas Granqvist, Mohammed Abubakari och Alhaji Gero var tillbaka i HIF-elvan.

Tobias Mikkelsen, som gjorde två mål senast, får nytt förtroende från start.Bild: PÄR OLERT
Långt bort all slutomgångsdramatik spelar HIF och Elfsborg på Olympia i allsvenskans sista omgång under lördagen. Efter 2–1-segern borta mot Sundsvall för en vecka sedan har HIF-tränaren Olof Mellberg fått tillbaka Andreas Granqvist, Mohammed Abubakari och Alhaji Gero och det blir följaktligen ändringar i startelvan.
Så startar HIF: Anders Lindegaard – Markus Holgersson, Fredrik Liverstam, Andreas Granqvist, Adam Eriksson – Armin Gigovic, Mohammed Abubakari, Alexander Farnerud – Tobias Mikkelsen, Alhaji Gero, Max Svensson.
Ersättare: Alexander Nilsson (mv), Charlie Weberg, Jakob Voelkerling Persson, Anders Randrup, Ibrahim Bancé, Daniel Hafsteinsson och Filip Sjöberg.
I Elfsborg startar Glumslövssonen Jonathan Levi, som har ett förflutet i HIF Akademi, Eskilsminne och Landskrona BoIS, och Landskronasonen Rasmus Alm som har en bakgrund i BoIS.
Gå till toppen