Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Grälet med föräldrarna avslöjade knarkgömma

En höganäsare i 25-årsåldern åtalas för narkotikabrott. Grälet med föräldrarna blev så animerat att man slog larm till polisen. Då hittades en rad olika preparat i hans rum.

En tidig junimorgon ryckte en polispatrull ut till en lägenhet i Höganäs sedan föräldrarna till en man i 25-årsåldern slagit larm. De hade hamnat i gräl med sonen och det hela började urarta.
När patrullen kom dit fanns sonen inte kvar. Däremot hittades narkotika i hans rum, bland annat en bit hasch.
Ett par timmar senare kom polisen återigen till lägenheten. Då hade mamman hittat mer knark som den första patrullen inte hittat. Dessutom var sonen tillbaka och det var återigen stökigt.
Nu åtalas mannen för narkotikabrott. Sammanlagt hittades drygt 20 gram kokain, drygt 26 gram cannabis, nästan 30 gram MDMA samt en tramadoltablett.
I polisförhör har mannen erkänt och sagt att all narkotika som hittats är för eget bruk. Nu väntar rättegång mot honom vid Helsingborgs tingsrätt.
Gå till toppen