Annons

Annons

Annons

Röglepodden

Flippar och floppar under första tredjedelen

Succéer och besvikelser. Första tredjedelen av SHL är avklarad och Röglepodden listar flippar och floppar så här långt. Dessutom: en färsk skadekoll och en hälsning från en stor profil från 2010-talet.

Text

Inbäddat innehåll

Landslagsuppehåll, men inte uppehåll för Röglepodden.

Läge då för en sammanfattning så här långt av SHL säsongen 2019/20. Flippar och floppar, trender och ögonblickshistorier. Högt och lågt, allvarligt och med glimten i ögat.

Annons

Annons

För Rögles del har det sett ut så här:

8 5 4. Vinster, oavgjorda, förluster i siffror. De oavgjorda har betytt två övertidsvinster, två övertidsförluster och en vinst efter straffar. Totalt 32 poäng på 17 matcher och en andraplats, efter serieledaren, sensationen, Örebro, när SHL tog uppehåll för Karjala Tournament.

Christoffer Rifalk, Niklas Hansson och Daniel Zaar kommer att vara Rögles bidrag i Tre Kronor.

Dennis Everberg skulle egentligen också vara med, men tvingades tacka nej på grund av den hjärnskakning Djurgårdens lagkapten Marcus Högström gav honom med det där omdiskuterade knytnävsslaget.

När det är omstart den 14 november möter Rögle HV 71 på bortais och då kan det vara så att Ted Brithén gör comeback. Liksom Kodie Curran och Dennis Everberg, Om inte då så i alla fall inom kort – Röglepodden tar ett samlat grepp om skadeläget i truppen.

Och så blir det en rejäl hälsning från en högtidsfirande före detta spelare, som är mycket välkänd i modern tid.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan