Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flippar och floppar under första tredjedelen

Succéer och besvikelser. Första tredjedelen av SHL är avklarad och Röglepodden listar flippar och floppar så här långt. Dessutom: en färsk skadekoll och en hälsning från en stor profil från 2010-talet.

Landslagsuppehåll, men inte uppehåll för Röglepodden.
Läge då för en sammanfattning så här långt av SHL säsongen 2019/20. Flippar och floppar, trender och ögonblickshistorier. Högt och lågt, allvarligt och med glimten i ögat.
För Rögles del har det sett ut så här:
8 5 4. Vinster, oavgjorda, förluster i siffror. De oavgjorda har betytt två övertidsvinster, två övertidsförluster och en vinst efter straffar. Totalt 32 poäng på 17 matcher och en andraplats, efter serieledaren, sensationen, Örebro, när SHL tog uppehåll för Karjala Tournament.
Christoffer Rifalk, Niklas Hansson och Daniel Zaar kommer att vara Rögles bidrag i Tre Kronor.
Dennis Everberg skulle egentligen också vara med, men tvingades tacka nej på grund av den hjärnskakning Djurgårdens lagkapten Marcus Högström gav honom med det där omdiskuterade knytnävsslaget.
När det är omstart den 14 november möter Rögle HV 71 på bortais och då kan det vara så att Ted Brithén gör comeback. Liksom Kodie Curran och Dennis Everberg, Om inte då så i alla fall inom kort – Röglepodden tar ett samlat grepp om skadeläget i truppen.
Och så blir det en rejäl hälsning från en högtidsfirande före detta spelare, som är mycket välkänd i modern tid.
Gå till toppen