Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klases reliefer gör comeback på Keramikdagarna

I helgen är det dags för den sjunde upplagan av Keramikdagarna. 17 olika keramikverkstäder visar upp sig och så blir det som vanligt tillfälle att göra sitt eget konstnärliga avtryck när Höganäskeramikern Klas-Göran Klaesson ordnar relieftillverkning.

Keramikern Klas-Göran ”Klase” Klaesson, verksamhetschefen på Keramiskt center Pia Nordberg, kultur- och fritidschef Anneli Sjöborg och Höganäs museums ordförande Ami Kinell laddar för årets upplaga av Keramikdagarna. I helgen är det dags och då står bland annat relieftillverkning på schemat.Bild: Maria Berkmo
2013 drog Keramikdagarna igång för första gången. Det var även då som Höganäs kommun började dela ut sitt keramikstipendium. I år delas det ut till den lokala keramikern Ann Jansson på Höganäs museum på söndag klockan 14.30.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen