Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kvaldrama, Tre Kronor eller OV - vad väljer du?

På söndag avgörs det om Landskrona BoIS tar sig tillbaka till svensk elitfotboll, men det finns många andra godbitar den här sporthelgen.

HELA HELGEN
Tre Kronor, med ett rekordstort antal Röglespelare, får ett första kvitto på VM-formen i Karjala Cup. På lördag väntar Ryssland och på söndag Finland. Den internationella klubbfotbollen rullar vidare med bland annat Bayern München-Dortmund (lördag) och Liverpool-Manchester City (söndag) I helgen avgörs dessutom hopp-SM i Södertälje med många lokala ryttare,
FREDAG
Efter en bra start har det gått lite trögare för OV dam, nu väntar derby borta mot serieledande Eslöv.
LÖRDAG
Engelholms volleybolldamer ställs mot Lund i ett hett derby.
SÖNDAG
Landskrona BoIS vara eller icke vara i superettan avgörs i Växjö när man gästar Öster för den andra kvalmatchen av två. Första matchen slutade 1-1 så BoIS går upp vid seger och alla oavgjorda resultat utom 0-0 och 1-1.
OV övertygade när man tog säsongens första bortaseger i Eskilstuna. Nu väntar betydligt tuffare motstånd när ett annat klassiskt lag, Redbergslid, kommer till Helsingborg.
För ÖVK väntar prestigemöte och derby borta mot Hylte/Halmstad .
Gå till toppen