Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Detroit besegrade Boston och bröt förlustsvit

Detroits Robby Fabbri gjorde två mål i sin debut för laget mot Boston i NHL-ishockeyn. Fabbri utsågs till matchens bäste spelare och Detroit, som vann med 4–2, bröt en förlustsvit på fyra matcher.

Detroits Robby Fabbri gjorde två mål i sin debut för laget.Bild: Carlos Osorio/AP/TT
– Det stärker självförtroendet, säger Detroits nyförvärvet Fabbri till journalister efter matchen.
Han tillägger att det underlättar att komma in i laget med en vinst.
Forwarden Fabbri, som tidigare spelade i mästarlaget St Louis, byttes i onsdags mot Detroits svensk Jacob de la Rose.
– Vi ligger illa till vad gäller skottprocenten hittills under säsongen och han ser ut att var en kille som kan sätta skott. Men vi kan inte förvänta oss två mål varje gång, säger Detroittränaren Jeff Blashill om nyförvärvet under presskonferensen efter matchen.
Efter en spelad minut gjorde Bostons David Krejci 1–0, men den ledningen höll sig bara drygt en minut. Sedan kopplade hemmalaget Detroit greppet om matchen.
– Det är så betydelsefullt att ha bra flyt, ibland är det svårt att förstå från läktaren. Så målet (1–1 av Dylan Larkin) tillät oss mer eller mindre att starta om matchen från början. När man förlorar första skottet och har ett bakåtmål är det så tungt, men jag tycker att vi gjorde ett bra jobb med att komma tillbaka, säger Blashill.
Detroits målvakten Jonathan Bernier noteras för två assist.
Gå till toppen